Încetarea calității de membru al OAMGMAMR

Poate interveni în următoarele situații:

  1. La cerere, prin renunțarea la calitatea de membru.
  2. Prin decesul membrului OAMGMAMR.
  3. Prin pensionare (în baza deciziei de pensionare depuse la filială), dacă membrul respectiv nu dorește să își mențină calitatea de membru și după vârsta pensionării.
  4. Prin hotărârea de retragere a calității de membru emisă de Consiliului național, ca urmare a aplicării unei sancțiuni disciplinare.
  5. Prin punerea în aplicare a hotărârilor judecătorești definitive.

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali care doresc să renunțe la calitatea de membru se vor adresa filialei OAMGMAMR unde sunt înregistrați.

Solicitarea se va face în scris prin depunerea unei cereri care va fi însoțită de certificatul de membru și avizul de liberă practică (dacă este cazul) în original.

În cazul renunțării la calitatea de membru prin pensionare, cererea de renunțare va fi însotiță și de o copie a deciziei de pensionare.

Cererea de renunțare la calitatea de membru va fi depusă personal sau prin împuternicit.

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali care doresc să renunțe la calitatea de membru trebuie să fie la zi cu plata cotizației de membru.

Retragerea calității de membru al OAMGMAMR sau renunțarea la această calitate are drept consecință imposibilitatea exercitării profesiei.

Pentru mai multe informații citește aici: Procedura de suspendare și de retragere a calității de membru al OAMGMAMR.

Încetarea calității de membru al OAMGMAMR

În vederea încetării calității de membru, cererea se completează și se scanează alături de celelalte documente necesare mai sus menționate și se încarcă online din contul personal al membrului filialei București, din secțiunea Renunțare calitate membru.

Pentru a accesa această pagină, trebuie sa vă autentificați în contul dumneavoastră. Dacă nu aveți cont, vă puteți crea unul: Creare cont.

Informații

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale