imagine

Eliberare adeverință de participare la concurs/examen pentru ocuparea unui post vacant

Conform Hotărârii nr. 35/04.12.2015 art. 2 a Consiliului Național al OAMGMAMR, actele necesare eliberării adeverinței de participare concurs/examen pentru ocuparea unui post vacant sunt:

PRECIZĂRI:

  • Adeverința are termen de valabilitate 30 de zile de la data emiterii
  • NU se percepe taxă pentru emitere adeverință

Eliberare Adeverință în vederea angajării

Eliberarea adeverințelor în vederea angajării, se face electronic, prin încărcarea documentelor în contul personal de pe site Autentificare, la secțiunea Adeverință concurs.

După verificarea documentelor încărcate, dacă acestea îndeplinesc condițiile legale de obținere a adeverinței, veți primi adeverința prin email, în format pdf.

Informații

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale