imagine

Publicații creditate

Conform Normelor de creditare a formelor de Educație Medicală Continuă articolul 14, alineatul (9) litera e) numărul maxim de credite acumulate din abonamentele la publicații ce poate fi luat în considerare la calculul numărului total de credite anual este de 14 credite EMC.

Revistele creditate de OAMGMAMR:
Ars Medica – 9 credite
Health (Medfarm) – 5 credite revista + 4 credite chestionarele de evaluare a cunoștintelor
Viață + Sănătate – 5 credite
Medica Academica – 5 credite
Galenus - 5 credite
Medic.ro - 5 credite
Farmacist.ro - 5 credite
Ginecologia.ro - 5 credite
Viața Medicală - 5 credite
Paliația - 5 credite
Medicina Școlară și Universitară - 5 credite
Pharma Points - 5 credite

Potrivit Hotărârii nr. 7 din 16.03.2018 pentru completarea Hotărârii Consiliului național al OAMGMAMR nr. 17 din 28.03.2017 pentru aprobarea Normelor de creditare a formelor de educație medicală continuă, articolul 14, alineatul 9, litera f, numărul de credite se acordă doar pentru abonamentele aferente întregului an calendaristic.

Informații

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale