imagine

Cursuri online

Societatea modernă este într-o permanentă și accelerată schimbare. Educația la distanță nu este un fenomen nou în câmpul educational, ci constituie o modalitate de învațare cunoscută și practicată de mulți ani.

Mai nou, în contextual epidemiologic actual se dovedește singura posibilitate de a respecta recomandările pentru a împiedica răspândirea noului virus (SARS-CoV- 2).

Specificul mediului educativ la distanță, pentru Asistenții Medicali Generaliști, Moașele și Asistenții Medicali, reliefează caracteristici care dau măsura fenomenului, respectiv curriculum orientat spre necesitățile persoanei care învață, resurse educaționale adaptate nevoilor, concentrate pe teme prioritare, pregătite într-o ordine secvențială și logică, toate utilizând facilități virtuale diverse.

Cursurile vin în sprijinul profesioniștilor pentru facilitarea și promovarea unei culturi de învățare continua, în baza celor mai bune dovezi, asiguând astfel calitea serviciilor de îngrijire și siguranța pacientului.

În plus, auto-organizarea timpului de studiu poate asigura o motivație crescută, o planificare a timpului și nu în ultimul rând întărirea capacității de analiză și sinteză a conținuturilor cursurilor.

Conducerea O.A.M.G.M.A.M.R. Filiala Municipiului București a abordat învatamântul la distanță ca modalitate alternativă sau complementară de a face educație continua și a considerat că obiectivul principal al platformei EduAsistent.ro este de a valorifica și pune la dispoziția profesioniștilor din domeniul îngrijirilor de sănătate, resurse de învățare și implicit de acumulare a creditelor de EMC, necesare avizării anuale.

Platforma EduAsistent.ro a fost completată permanent, iar acum cuprinde un portofoliu important de cursuri.

Toate cursurile sunt disponibile gratuit pentru membrii filialei București care sunt "la zi" cu creditele de EMC și doresc să iși acumuleze creditele pentru anul 2020.

Membrii filialei București a OAMGMAMR, care se află în situația de CREDITE RESTANTE, pot accesa cursurile numai după ce vor achita taxa cursului, stabilită pentru acestă situație.

Vă dorim învățare plăcută!