imagine

Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferinta Profesional-Stiintifica a ICN, Singapore 2019CONSILIUL  INTERNATIONAL AL ASISTENTILOR MEDICALI (ICN)


anunta deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru

CONFERINTA PROFESIONAL-STIINTIFICA 

organizata de

CONSILIUL INTERNATIONAL AL ASISTENTILOR MEDICALI (ICN) SINGAPORE - 2019Consiliul International al Asistentilor Medicali are placerea de a va invita sa depuneti un rezumat pentru Conferinta ICN 2019, ce va avea loc la Singapore, in perioada 27 iunie-1 iulie 2019.


Ordinul Asistentilor Medicali din Romania incurajeaza inscrierea cu lucrari/postere stiintifice in competitia stiintifica a tuturor asistentilor medicali din Romania care pot aduce o contributie valoroasa pentru acest eveniment si se incadreaza in temele propuse de organizator.


Gazduita de catre Asociatia Asistentilor Medicali din Singapore, aceasta reuniune internationala a mii de asistenti medicali, va explora nenumaratele moduri in care lucreaza asistentii medicali pentru a obtine acces universal la sanatate, nu numai prin furnizarea de servicii de ingrijire a sanatatii, ci si prin abordarea determinantilor sociali ai sanatatii, cum ar fi educatia, egalitatea de gen, saracia, etc. Conferinta va oferi asistentilor medicali, oportunitati de a crea relatii si de a disemina cunostinte din domeniul asistentei medicale si a sanatatii.


Si la aceasta editie, O.A.M.G.M.A.M.R va sponsoriza participarea a trei asistenti medicali ale caror lucrari sau postere stiintifice vor fi selectate de Comitetul Stiintific al Conferintei ICN.


Selectia celor 3 persoane sponsorizate de O.A.M.G.M.A.M.R se va realiza in data de 10 ianuarie 2019, ulterior anuntului organizatorilor Conferintei a tuturor rezumatelor selectate pentru conferinta conform regulamentului, care poate fi descarcat de aici: Regulament Sponsorizare Conferinta Singapore.


Sponsorizarea consta in suportarea, de catre O.A.M.G.M.A.M.R, a cheltuielilor privind taxa de participare, transportul si cazarea la Singapore, pe durata conferintei pentru cele 3 persoane selectate.


Detalii complete despre conferinta pot fi accesate pe website-ul evenimentului ICN Congress 2019 Singapore sau consultand Brosura Conferintei, tradusa in limba romana.