Rapoarte de activitate

imagine

Raport de activitate 2019

Raportul de Activitate pe 2019 al OAMGMAMR filiala Municipiului Bucuresti Puteți urmări filmulețul de prezentare a raportului de activitate pe 2019: (...)Citește mai mult...

imagine

Raport activitate 2018

Puteți descărca Raportul de activitate al OAMGMAMR filiala Municipiului București pentru anul 2018: Raport de activitate 2018 Puteți urmari filmulețul de prezentare al celei de-a XV-a Ediție a Conferinței Naționale și a IV-A Conferință Internațională a OAMGMAMR, București 13-14 Septembrie 2018, desfașurată la Rin Grand Hotel: (...)Citește mai mult...

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale