Înscrierile la evenimentele științifice organizate de OAMGMAMR filiala Municipiului București în sălile de curs, se pot face la sediul din str. Avrig, nr.12, sector 2, sau on-line.

Înscrierea online la cursurile EMC și manifestările științifice organizate de filiala București a OAMGMAMR


Modalitate de înscriere:

1. Autentificați-vă în contul dumneavoastră de pe site-ul oammrbuc.ro. Daca nu aveți cont, creați-vă unul pe pagina de Înregistrare.

2. Accesați pagina Cursuri EMC si Manifestări știițifice. Pentru a vă înscrie la evenimentul științific dorit, apăsați butonul "Înscrieți-vă"

3. Completați codul de securitate generat și bifați acceptul pentru prelucrarea datelor personale, apoi apasați butonul "Finalizare" și vi se va confirma efectuarea înscrierii.

În cazul în care evenimentul științific pentru care ați optat presupune plata taxei de participare veți fi redirecționați automat către pagina de plăți online LibraPay. Aveți posibilitatea de a efectua plata online, în termen de 48 ore de la data înscrierii la evenimentul științific, în caz contrar, înscrierea d-voastră va fi anulată.Cursuri EMC și Manifestări științifice


Informații

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale