imagine

E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar

Proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2011 "Investeste in oameni!"


Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013: Investeste in oameni! Contract nr. POSDRU / 81/3.2/S/57946 Titlul proiectului "E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar"

Incepand cu luna ianuarie 2012 se vor organiza cursuri gratuite de instruire si certificare TIC pentru un numar de 500 de angajati din sectorul sanitar, din regiunea Bucuresti - Ilfov, desfasurate in cadrul proiectului E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar POSDRU/81/3.2/S/57946, implementat de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania in parteneriat cu Federatia SANITAS din Romania, Asociatia "Centrul Roman de Initiative", An Bord Altranais (Irlanda) si Consejo General de Enfermeria (Spania).

Cursurile pentru cei 500 de asistenti medicali selectati din regiunea Bucuresti - Ilfov sunt furnizate de Asociatia "Centrul Roman de Initiative", iar dupa certificare se vor acorda 20 de credite, in cadrul programului EMC (Educatia Medicala Continua). Durata totala a participarii la acest curs este de 43 de ore si presupune participarea la cursul de formare si perfectionare, 42 de ore si participarea la sesiunea de certificare a aptitudinilor dobandite de 1 ora, ce se vor desfasura pe aproximativ parcursul unei luni calendaristice. Programa de instruire va fi construita astfel incat sa nu afecteze programul de lucru al participantilor.

Documentele necesare inscrierii la cursuri, precum si alte informatii suplimentare pot fi accesate pe site-ul Asociatiei "Centrul Roman de Initiative" - www.ascri.ro, e-mail: contact@ascri.ro, persoana de contact Barbulescu Liliana, pe site-ul filialei O.A.M.G.M.A.M.R. Bucuresti, www.oammrbuc.ro, persoana de contact Cristina Ionescu telefon mobil: 0757.999.366, telefon fix: 021-444.10.68, precum si pe site-ul proiectului - www.ascri.ro/e-nursing, sau la sediul de implementare al proiectului: Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 11A, Sector 1, Bucuresti, telefon: 031.437.05.84, fax: 031.438.02.92;

Pentru mai multe informatii despre programul de finantare POSDRU 2007-2013, accesati: www.fseromania.ro.


Descarcati documente:

Informatii instruire Tehnologia Informatiei si COmunicatii
Comunicat cursuri POSDRU
Grup tinta
Declaratie propria raspundere
Declaratie angajator
Adeverinta salariat