imagine

Metodologie de selecție a participanților la schimburile de experiență transnaționale Dublin septembrie 2013

În cadrul proiectului E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informației a asistenților medicali, în contextul informatizării sistemului sanitar POSDRU/81/3.2/S/57946, OAMGMAMR a demarat activitatea de organizare schimburilor de experiență transnațională, pentru un număr total de 40 asistenți medicali din toată țara, în două serii a câte 20 persoane. Acesta este cel de-al doilea schimb de experiență transnațională din cadrul proiectului și va avea loc în luna septembrie 2013, la Dublin, Irlanda, pentru două serii de participanți, în perioada 02-12 septembrie 2013.

Selecția persoanelor care vor participa la aceasta activitate se va face conform Metodologiei de selecție a participanților la schimburile de experiență transnaționale, atașată prezentei adrese, dar și postată atât pe site-ul OAMGMAMR (www.oamr.ro), cât și pe site-ul proiectului (www.ascri.ro/e-nursing, în concordanță cu numărul de persoane care au participat la cursurile de instruire și certificare TIC.

Filialele care vor înscrie participanți în această serie sș numărul maxim de participanți pentru fiecare filială sunt: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

Pașii următori la nivelul filialelor:

  • informarea cursanților care au participat la cursurile de instruire și certificare a competențelor TIC în anii 2012 și 2013;
  • înscrierea aplicanților pe listele filialelor;
  • centralizarea dosarelor, selectarea dosarelor complete și întocmirea listei cu aplicanții
  • transmiterea listei și a dosarelor (în original) până la data de 08.08.2013 la sediul de implementare al proiectului (str. Ing. Zablovschi, nr 76, sector 1, București). Dosarele se trimit toate într-o singură expediere, nu mai târziu de data 08.08.2013 prin curier rapid, în atenția doamnei Venera Botescu - coordonator sesiuni de lucru naționale și schimburi de experiență transnaționale;

Pașii următori la nivelul Comisiei de evaluare a dosarelor și selecția participanților la schimburi de experiență transnaționale:

  • primirea și analiza dosarelor pentru fiecare filială;
  • evaluarea aplicanților;
  • stabilirea Listei finale a participanților;
  • soluționarea eventualelor contestații;
  • comunicarea rezultatelor la nivelul filialelor;

Ulterior, fiecare participant selectat de Comisie va fi informat de către experții din cadrul proiectului cu privire la: posibilitatea cazării în București (unde este cazul), la plecarea /întoarcerea din Irlanda; locația; programul/agenda de lucru a schimbului de experiență; alte aspecte organizatorice privind deplasarea.

Dorim ca acest schimb de experiență să răspundă în mod eficient nevoilor de instruire ale asistenților medicali implicați și să contribuie la reducerea distanței actuale dintre aspirațiile profesionale ale colegilor noștri și piața muncii în domeniul TIC.Descărcați documentele:
Declarație pe proprie raspundere
Metodologia de selecție a participanților
Mesajul Președintelui OAMGMAMR
Anexa A (.pdf)  Anexa A (.doc)
Anexa B
Anexa C

Afișat: 31.07.2013.
Actualizat 02.08.2013.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investește în oameni! Contract nr. POSDRU / 81/3.2/S/57946

Titlul proiectului "E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informației a asistenților medicali, în contextul informatizarii sistemului sanitar"

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale