imagine

Metodologie de selectie a participantilor la schimburile de experienta transnationale Dublin septembrie 2013

In cadrul proiectului E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar POSDRU/81/3.2/S/57946, OAMGMAMR a demarat activitatea de organizare schimburilor de experienta transnationala, pentru un numar total de 40 asistenti medicali din toata tara, in doua serii a cate 20 persoane. Acesta este cel de-al doilea schimb de experienta transnationala din cadrul proiectului si va avea loc in luna septembrie 2013, la Dublin Irlanda, pentru doua serii de participanti, in perioada 02-12 septembrie 2013.

Selectia persoanelor care vor participa la aceasta activitate se va face conform Metodologiei de selectie a participantilor la schimburile de experienta transnationale, atasata prezentei adrese, dar si postata atat pe site-ul OAMGMAMR (www.oamr.ro), cat si pe site-ul proiectului (www.ascri.ro/e-nursing, in concordanta cu numarul de persoane care au participat la cursurile de instruire si certificare TIC.

Filialele care vor inscrie participanti in aceasta serie si numarul maxim de participanti pentru fiecare filiala sunt: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bistrita, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Covasna, Dambovita, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Iasi, Maramures, Mehedinti, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Pasii urmatori la nivelul filialelor:

  • informarea cursantilor care au participat la cursurile de instruire si certificare a competentelor TIC in anii 2012 si 2013;
  • inscrierea aplicantilor pe listele filialelor;
  • centralizarea dosarelor, selectarea dosarelor complete si intocmirea listei cu aplicantii
  • transmiterea listei si a dosarelor (in original) pana la data de 08.08.2013 la sediul de implementare al proiectului (str. Ing. Zablovschi, nr 76, sector 1, Bucuresti). Dosarele se trimit toate intr-o singura expediere, nu mai tarziu de data 08.08.2013 prin curier rapid, in atentia doamnei Venera Botescu - coordonator sesiuni de lucru nationale si schimburi de experienta transnationale;

Pasii urmatori la nivelul Comisiei de evaluare a dosarelor si selectia participantilor la schimburi de experienta transnationale:

  • primirea si analiza dosarelor pentru fiecare filiala;
  • evaluarea aplicantilor;
  • stabilirea Listei finale a participantilor;
  • solutionarea eventualelor contestatii;
  • comunicarea rezultatelor la nivelul filialelor;

Ulterior, fiecare participant selectat de Comisie va fi informat de catre expertii din cadrul proiectului cu privire la: posibilitatea cazarii in Bucuresti (unde este cazul), la plecarea /intoarcerea din Irlanda; locatia; programul/agenda de lucru a schimbului de experienta; alte aspecte organizatorice privind deplasarea.

Dorim ca acest schimb de experienta sa raspunda in mod eficient nevoilor de instruire ale asistentilor medicali implicati si sa contribuie la reducerea distantei actuale dintre aspiratiile profesionale ale colegilor nostri si piata muncii in domeniul TIC.Descarcati documentele:
Declaratie pe proprie raspundere
Metodologia de selectie a participantilor
Mesajul Presedintelui OAMGMAMR
Anexa A (.pdf)  Anexa A (.doc)
Anexa B
Anexa C

Afisat: 31.07.2013.
Actualizat 02.08.2013.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investește în oameni! Contract nr. POSDRU / 81/3.2/S/57946

Titlul proiectului "E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informației a asistenților medicali, în contextul informatizarii sistemului sanitar"